Izvor: RTS, 23.Maj.2022, 11:31

Uhapšen zbog sumnje da je oštetio opštinu Bujanovac za dva i po miliona dinara

Policija je uhapsila odgovorno lice Direkcija za građevinsko zemljište, urbanizam, puteve i stambene poslove u Bujanovcu, zbog osnovane sumnje da je oštetilo tu opštinu za dva i po miliona dinara.
Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, Višeg javnog tužilaštva u Nišu policija je uhapsila F. I. (1969), odgovorno lice JP "Direkcija za građevinsko zemljište, urbanizam, puteve i stambene poslove" opštine Bujanovac , zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osnova sumnje da je izvršio krivično delo nesavestan rad u službi, saopštio je MUP.
Osumnjičeni se tereti da, kao likvidacioni upravnik navedenog javnog preduzeća, u početni likvidacioni bilans nije uneo potraživanja koja ta Direkcija ima prema fizičkim licima po osnovu Zakupa gradskog građevinskog zemljišta za postavljanje montažnih objekata, a koji je bio u obavezi da sastavi kao vanredni finansijski izveštaj.
Na taj način F. I.  se tereti, kako se navodi, da je oštetio Opštinu Bujanovac u iznosu od 2.509.460 dinara.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetio opštinu Bujanovac za 2,5 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, UKP, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su F.I. (53), odgovorno lice JP Direkcija za građevinsko zemljište, urbanizam, puteve i stambene poslove opštine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Upravnik bujanovačke Direkcije oštetio Opštinu za 2,5 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2022

Kao likvidacioni upravnik JP Direkcija za građevinsko zemljište, urbanizam, puteve i stambene poslove u Bujanovcu 53-godišnji F. I. oštetio je Opštinu za 2,5 miliona dinara jer u početni bilans nije uneo potraživanje koja preduzeće ima prema fizičkim licima za zakup građevinskog zemljišta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.