Izvor: Glas javnosti, Beta, 28.Maj.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja dece

BEOGRAD  - Šapčanin Slobodan J. (59) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dvoje dece starosti šest i tri godine.

Uhapšena je i majka te dece I.B. (42), jer je, kako veruje policija, znala za seksualno zlostavljanje svoje dece, ali to nije prijavila, jer joj je osumnjičeni davao novac.

Prema policiji, Slobodan J. je decu odvodio u svoju kuću u okolini Šapca i tamo ih, kako je navedeno, fizički i seksualno zlostavljao.

Deca su, kako je navedeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nakon lekarskog pregleda zbrinuta na odeljenju za pedijatriju. Policija je navela ime i prezime osumnjičenog koji će uz krivičnu prijavu biti izveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Šapcu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.