Uhapšen zbog razbojništava i krađa

Izvor: RTS, 16.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog razbojništava i krađa

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Nenada N. (30) iz Požarevca zbog sumnje da je u tom gradu za kratko vreme počinio 15 razbojništva, teških krađa i krađa.

Policija sumnja da je Nenad N. (30) tokom septembra i oktobra meseca maskiran, preteći nožem i pištoljem, od zaposlenih u trgovinama i kladionicama otimao novac i mobilne telefone, kaže za agenciju Beta portparolka policije Jasmina Tišma.

Nenad N. je iz kuća imućnijih Požarevljana krao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novac i zlato, a u čekaonici požarevačke bolnice pacijentima je oduzimao tašne s novcem, mobilnim telefonima i bankovnim karticama.

Osnovano se sumnja da je oduzeo i tašnu iz kancelarije glavne medicinske sestre požarevačkog Doma zdravlja.

Policija je pretresom kod osumnjičenog našla deo pokradenih predmeta.

Protiv Nenada N. policija je podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.