Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pucnjave ispred "Trezora"

Beogradska policija je uhapsila Maria Kojića (21) zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ranio maloletnicu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšene su još tri osobe koje su osumnjičenom pomagale posle izvršenog krivičnog dela. Kako je navedeno, Kojić je 13. septembra u tri sata iza ponoći u Ulici kneza Miloša broj 9, ispred kluba "VIP" (bivši Trezor), iz vatrenog oružja naneo tešku telesnu povredu u vidu prostrelne rane maloletnoj ženskoj osobi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Beograda.

Kojiću je određeno polcijsko zadržavanje do 48 sati, kao i Stefanu S. (20), Miloradu B. (22) i Filipu M. (19), svi iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji nadležnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.