Uhapšen zbog prodaje droge

Izvor: Akter, 27.Jul.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog prodaje droge

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su u Beogradu P.M. (30) iz Mladenovca zbog prodaje droge i kod njega pronašli 650 grama marihuane, saopšteno je danas

Droga je pronađena u gepeku njegovog automobila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog droge u Mladenovcu

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Policija je uhapsila P.M. (30) iz Mladenovca, kod kojeg je u automobila, pronašla oko 650 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, saopštio je MUP...Kako se navodi, P.M je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih...

Nastavak na B92...

BG: Uhapšen zbog silovanja

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Beogradska policija uhapsila je R. V. (41) zbog sumnje da je silovao ženu staru 62 godine...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, a uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom višem javnom tužiocu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.