Uhapšen zbog požara u kojem je stradala stanovnica Vrbasa

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog požara u kojem je stradala stanovnica Vrbasa

Meštanka Vrbasa, stara 45 godina, preminula je juče u požaru koji je izbio oko 10:30 časova u podrumu stambene zgrade u Vrbasu.

Žena je preminula usled gušenja, a živela je na trećem spratu zgrade. Njena 14-godišnja ćerka pronađena je, bez svesti, na međuspratu i smeštena je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

Požar je ugasila Vatrogasna jedinica iz Vrbasa, a policija je nakon istrage uhapsila B. I. (19) i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

On se tereti da je izazvao požar neugašenim opuškom cigarete. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.