Izvor: Blic, 28.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krađe jaja, sira i kajmaka

Uhapšen zbog krađe jaja, sira i kajmaka

NIKŠIĆ (Tanjug) - Pripadnici nikšićkog Centra bezbednosti su uz krivičnu prijavu predali istražnom sudiji Osnovnog suda u Nikšiću Dragoljuba Jeličića (24) zbog krađe jaja i belog mrsa. Kako je saopštio Centar bezbednosti, Jeličić je u noći između ponedeljka i utorka sa tezge na gradskoj pijaci Marte Cipranić ukrao oko 14 kilograma kajmaka, šest kilograma sira i 120 jaja. Sa nekoliko susednih tezgi odneo je izvesnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << količinu voća. Deo namirnica radnici Centra bezbednosti pronašli su kod Jeličića i vratili vlasnicima.

Osumnjičeni za trgovinu drogom

NIŠ (Tanjug) - Niška policija privela je trojicu Leskovčana zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, saopštio je SUP.

Privedeni su Stevan Stanojković (31), Goran Nikolić (30) i Ivan Mirković (30) kod kojih je pronađeno 50 grama praškaste supstance za koju se osnovano sumnja da je heroin.

Policija istražuje paljenje kuće

PODGORICA - Na Trgu Božane Vučinić preksinoć je izgorela napuštena stara kuća. Vatrogasci koji su se pojavili nekoliko minuta posle prijave lokalizovali su i ugasili požar oko 22 sata, ali se posle njihovog odlaska zapalilo smeće koje se nalazilo u blizini kuće, pa su morali ponovo da intervenišu. Kako je saopštila policija, sumnja se da je kuća koja nema električnih instalacija zapaljena, ali će istraga utvrditi da li se radi o nameri ili slučaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.