Uhapšen zbog krađe i razbojništva

Izvor: RTS, 29.Jul.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krađe i razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. I. (1981) zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe i razbojništva.
Policija je kod osumnjičenog pronašla zlatni nakit i veću količinu stranog novca, saopštio je MUP.
Sumnja se da je A. I. iz privatne kuće, u noći između 25. i 26. jula ove godine, uz upotrebu fizičke sile, odneo veću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << količinu stranog novca i zlatnog nakita.
Takođe, postoji sumnja da je on izvršilac i krivičnog dela teške krađe, koja je izvršena u toku maja ove godine, u Zrenjaninu, kada je odneta veća količina nakita.
Policija nastavlja rad na utvrđivanju i rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti u vezi s izvršenjem ovih krivičnih dela.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hapšenje zbog krađe zlata i deviza

Izvor: Akter, 29.Jul.2015

Policija u Beogradu uhapsila je A. I. (34) zbog sumnje da je ukrao veču količinu zlatnog nakita i novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova..Policija je u stanu A.I. pronašla devize i zlato, za koje se sumnja da je uz fizičko nasilje ukrao, iz jedne privatne kuće, u noći između...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.