Uhapšen zbog iznude 350.000 evra

Izvor: Press, 10.Dec.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog iznude 350.000 evra

Nenad Stanišić (37) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je sa još trojicom saučesnika pokušao da iznudi 350.000 evra od poznatog vojvođanskog biznismena. - Stanišić je osumnjičen da je sa Milošem Vukolićem, Rajicom Karaklajićem i Zoranom Neškovićem, koji su uhapšeni pre nekoliko dana, pokušao da od oštećenog iznudi novac. Njega su uhapsili pripadnici Uprave kriminalističke policije i Službe za borbu protiv organizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kriminala - saopštio je MUP Srbije.Kao što je Press već pisao, A. Ć., biznismen iz Sremske Mitrovice, pre četiri meseca pozajmio je od jednog beogradskog zelenaša 40.000 evra uz dogovor da ih u iznosu uvećanom za 20.000 evra vrati kroz izvesno vreme. Međutim, taj zelenaš je odmah angažovao Stanišića, Vukolića, Karaklajića i Neškovića da mu traže mnogo veći iznos. Suma koju je A. Ć. morao da vrati popela se za četiri meseca sa 60.000 na 350.000 evra! Vukolić i Karaklajić su, prema policijskoj evidenciji, ranije bili u obezbeđenju Dragana Ace Bulića, vlasnika FK „Železnik" i kladionica „Lavovi".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uhapšen Nenad Stanišić zbog sumnje da je izvršio iznudu

Izvor: Glas javnosti, 11.Dec.2010, 07:02

BEOGRAD- Pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su Nenada Stanišića (37) iz Sremske Mitrovice, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Stanišić je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je sa Milošem...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.