Izvor: B92, 14.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica u Miroševcu

Leskovac -- Dušan Pešić (37) uhapšen je danas zbog sumnje da je jutros rano ubio Miloša Milovanovića (21) iz sela Miroševce.

To je potvrdio agenciji FoNet portparol leksovačke policije Boban Zdravković. On je rekao da je Pešić predat istražnom sudiji u Leskovcu, a nezvanično se saznaje da je Pešić ubio Milovanovića na ulici u Miroševcu udarcem tupog dela sekire u vrat.

Milovanović je, prema toj verziji, sa još trojicom drugova išao ulicom kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "audijem" prošao Pešić. Neko od mladića mu je zakačio spoljašnji retrovizor, a on je zaustavio automobil, iz kola uzeo sekiru i njome zadao smrtonosni udarac mladiću.

Posle toga je pojurio i ostale mladiće, ali su oni uspeli da mu pobegnu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.