Uhapšen ubica manekenke

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2012, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica manekenke

NOVI PAZAR - Darijana Musića (25) iz Novog Sada, za kojim je policija tragala zbog postojanja sumnje da je ubio 25-godišnju Vladislavu Červenku, uhapsili su službenici Policijske uprave u Novom Pazaru, saopštila je policija. U saopštenju se navodi da je Musić uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić izjavio je da je u stanu na 12. spratu u Fruskogorskoj ulici br. 6 pronađeno beživotno telo Vladislave (25) iz Novog Sada. NAMERAVAO DA ODE NA KOSOVO? U policiji navode da je Darijan Musić, osumnjičen za ubistvo Vladislave Červenke, uhapšen u mestu Batnjik, između Raške i Novog Pazara. U policijskim izvorima napominju da je nameravao da se prebaci preko administrativne linije i ode na Kosovo. "Prema prvim podacima kojima raspolažemo devojka je u stanu živela zajednom sa momkom", kazao je ranije sudija Alimpić, ističući da upravo za tim mladićem policija intezivno traga. Alimpić je rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicine gde je telo preneto na obdukciju, te da dokazi sa lica mesta ukazuju da se radi o ubistvu. Na Fejsbuk profilu naslovljenom imenom Darijana Musića (25) iz Novog Sada sinoć je ispisano priznanje tog zločina i najavljeno samoubistvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen ubica manekenke

Izvor: CrnaHronika.rs, 14.Nov.2012

NOVI PAZAR – Darijana Musića (25) iz Novog Sada, za kojim je policija tragala zbog postojanja sumnje da je ubio 25-godišnju devojku, uhapsili su službenici Policijske uprave u Novom Pazaru, saopštila je policija.U saopštenju se navodi da je Musić uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.