Uhapšen u trenutku primopredaje novca

Izvor: Studio B, 27.Nov.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen u trenutku primopredaje novca

Beogradska policija uhapsila je D.T. (53) iz Beograda, u trenutku primopredaje novca, kada je od oštećene sugrađanke primio 650 evra, saopšteno je iz MUP-a.

Sumnja se da je D.T. u periodu od sredine 2010. do trenutka hapšenja, od oštećene, uz ozbiljne pretnje njoj i njenoj porodici, iznudio oko 13.000 evra na ime duga od 1.500 evra.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je on koristio pronašla oko 87.000 evra, kao i tri sveske u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je vodio evidenciju sa tačno naznačenim datumima isplate kamate i imenima osoba od kojih je iznuđivao novac.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznude, osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Prvom Osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju. 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenaš uhapšen dok je preuzimao novac

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Beogradska policija uhapsila je D.T. (53) iz Beograda, u trenutku primopredaje novca, kada je od oštećene sugrađanke primio 650 evra, saopšteno je danas iz MUP-a...Sumnja se da je D.T. od sredine 2010. do trenutka hapšenja, od oštećene, uz ozbiljne pretnje njoj i njenoj porodici, iznudio oko 13.000...

Nastavak na Blic...

Uhapšen iznuđivač novca u Beogradu: pronađeno 87.000 evra!

Izvor: Press, 27.Nov.2013

Sumnja se da je D.T. u periodu od sredine 2010. do trenutka hapšenja, od oštećene, uz ozbiljne pretnje njoj i njenoj porodici, iznudio oko 13.000 evra na ime duga od 1.500 evra.. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je on koristio pronašla oko 87.000 evra, kao i tri sveske...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.