Izvor: Blic, 08.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sudski veštak

Uhapšen sudski veštak

NOVI SAD - Pripadnici UBPOK-a, u saradnji s kikindskom policijom, priveli su Stojana Antića (53) iz Odžaka zbog sumnje da je primio mito, saopštio je MUP. Antić je, navodi se u saopštenju, mito primio kao sudski veštak Zavoda za sudska veštačenja iz Novog Sada. U periodu od 19. jula do 4. oktobra, on je u više navrata od jedne osobe iz Novog Kneževca tražio 4.500 evra kako bi, u okviru veštačenja u krivičnom predmetu koji se vodi pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Opštinskim sudom u Novom Kneževcu, sačinio nalaz i mišljenje koje je u skladu sa svojim ovlašćenjima i trebalo da sačini.

Antić je uhapšen 4. oktobra u Srbobranu prilikom primopredaje dogovorene sume od 4.500 evra. Umro bombaš-samoubica

BEOGRAD - Ivan Kaposti (53) iz Sremčice podlegao je juče ujutru povredama zadobijenim u eksploziji bombe. On je pre tri pokušao da se ubije i aktivirao bombu 'kašikaru' u dvorištu zgrade u kojoj stanuje, u Dvoržakovoj ulici u Sremčici. Njegova supruga Dragica juče je potvrdila da je Ivan ostavio oproštajno pismo. U eksploziji bombe lakše je povređena i Sevdija Grdelaj, Kapostijeva komšinica, koja je sa nekoliko žena u tom momentu u blizini pekla paprike. Dekan podneo prijavu protiv profesora zbog mita

BEOGRAD - Dekan Stomatološkog fakulteta, prof. dr. Vojislav Leković podneo je Trećem opštinskom tužilaštvu krivične prijave protiv jednog nastavnika, saradnika i laboranta ove visokoškolske ustanove zbog sumnji u neregularnost ispita iz jednog nastavnog predmeta u septembarskom ispitnom roku. Prethodno, prijavu je dekanskom kolegijumu podneo šef jednog nastavnog predmeta zbog sumnje u neregularnost ispita na svom predmetu. Trojica osumnjičenih su za vreme utvrđivanja činjeničnog stanja udaljeni s posla, navodi se u saopštenju fakulteta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.