Izvor: Blic, 05.Nov.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen razbojnik iz Prizrena: Opljačkao poštu na Vračaru i još sedam prodavnica!

Policija je uhapsila M. S. (24) iz Prizrena, neposredno nakon izvršenog dela razbojništva u jednoj pošti na Vračaru, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, saopštio je MUP.

M.S. je, kako se sumnja, na teritoriji Beograda izvrššio sedam krivičnih dela razbojnišštva, tako što je maskiran i uz pretnju pišštoljem od radnika trgovinskih i pošštanskih objekata oduzimao novac, navedeno je u saopštenju MUP.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužžilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nakon razbojništva u pošti na Vračaru

Izvor: B92, 05.Nov.2016

Beograd -- Policija je u Beogradu neposredno nakon izvršenog razbojništva u jednoj pošti na Vračaru, uhapsili su M.S. (24) iz Prizrena...M.S. je, kako se sumnja, na teritoriji Beograda izvršio sedam krivičnih dela rabojništva, tako što je maskiran i uz pretnju pištoljem od radnika trgovinskih...

Nastavak na B92...

Uhapšen posle pljačke pošte na Vračaru

Izvor: RTS, 05.Nov.2016

. Policija u Beogradu uhapsila je M. S. iz Prizrena odmah po izvršenom razbojništvu u jednoj pošti na Vračaru.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.