Izvor: B92, 02.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen provalnik u leskovačku NVO

Leskovac -- Policija privela Slobodana Markovića zbog sumnje da je 11. avgusta obio prostorije Odbora za ljudska prava u Leskovcu.

Pripadnici leskovačkog SUP-a lišili su slobode tridesetpetogodišnjeg Slobodana Markovića iz Leskovca zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. avgusta ove godine obio prostorije Odbora za ljudska prava u Leskovcu. Marković je iz Odbora odneo lap-top marke ''Del'', a u saopštenju se navodi da je uhvaćen kada je ukradeni lap-top pokušavao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zameni za heroin.

Dva incidenta, obijanje prostorija leskovačkog Odbora za ljudska prava i fizičko maltretiranje advokata Odbora, Dragutina Vidosavljevića u vlasotinačkoj stanici policije, bili su povod da u Leskovcu, sredinom avgusta boravi i ministar za ljudska i manjinska prava, Rasim Ljajić. On je tada izjavio da ovi incidenti ''moraju istovremeno biti razjašnjeni do kraja kroz nadležne institucije''.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.