Uhapšen policajac: Službenik iz Aleksandrovca osumnjičen za tri razbojništva i tešku krađu

Izvor: BKTV News, 17.Apr.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac: Službenik iz Aleksandrovca osumnjičen za tri razbojništva i tešku krađu

Svi mediji prenose!

Pričinjena šteta od više stotina hiljada dinara

Policijski službenik K.M. (29), zaposlen u Policijskoj stanici Aleksandrovac, uhapšen je zbog osnova sumnje da je počinio čak tri razbojništva i tešku krađu na drzak način, saznaju Večernje novosti iz više izvora.

Prema saznanjima poznatog dnevnog lista, hapšenje i zadržavanje realizovano je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, a sprovedena je zajednička akcija tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i PS Aleksandrovac. Sumnja se da je policajac odgovoran za tri krivična dela (dva razbojništva i teška krađa) koja je počinio na teritoriji Aleksandrovca, a da je u susednom Kruševcu odgovoran za jedno razbojništvo.

"Prijava je bila protiv nepoznatog učinioca, ali je on otkriven",  iznosi izvor Novosti i dodaje: "Sumnja se da je policijski službenik "operisao" od prošlog leta do 7. aprila ove godine, uglavnom uveče. Bio je zainteresovan uglavnom za novac, pa su mu se tako na meti našle tri kladionice i jedan kiosk."

Nezvanično se procenjuje da je pričinjena šteta oko 270.000 dinara, jer još uvek nije tačno utvrđen iznos, a odmah nakon hapšenja koje se dogodilo u nedelju, osumnjičenom je određeno zadržavanje. Osumnjičenom je danas određen pritvor kako ne bi uticao na svedoke, a prema nezvaničnim informacijama, priznao ono što mu stavljaju na dušu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.