Uhapšen pljačkaš koji je ubio ženu pred sinom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pljačkaš koji je ubio ženu pred sinom

Beogradska policija sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice uhapsila je Dušana S. (1983) iz opštine Surčin, zbog sumnje da je 26. decembra ubio vlasnicu zlatare u Obrenovcu.

Dušan S. sumnjiči se da je, zajedno sa Goranom Živkovićem - Golubom (1972), za kojim policija intenzivno traga, 26. decembra ove godine u zlatari u Obrenovcu pri pokušaju pljačke ubio vlasnicu radnje.

U saopštenju MUP se navodi da je Živković višestruki povratnik u izvršenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krivičnih dela razbojništva, da je naoružan i opasan i da se do juna 2011. godine nalazio na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno popravnom zavodu (KPZ) Zabeli.

MUP moli građane da, ukoliko prepoznaju Gorana Živkovića, to prijave na broj 011/ 2812-080.

Dušan S. i Goran Ž su 26. decembra sa fantomkama i kapuljačama na glavama istrčali iz kola i pokušali da uđu u zlataru, a vlasnica Snežana Pajić je instinktivno stala na vrata i suprotstavila im se kako bi zaštitila sina Darka koji je u tom trenutku u radionici iznad zlatare nadgledao monitore sa kamerama.

Darko Pajić (23), koji je čim je video napadače sišao da pomogne majci, ali je bilo kasno. Razbojnici su već pucali u Snežanu i ona je izdahnula sinu na rukama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.