Izvor: B92, 11.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen otmičar iz Zemuna?

Loznica -- MUP-a Srbije uhapsio Žarka Zrnića, osumnjičenog da je pre nekoliko dana u centru Zemuna oteo i maltretirao Miloša Bojovića.

Zrnić, ranije osuđivan za ubistva, uhapšen je blizu Loznice, saznaje Beta u policiji. Njegov identitet je utvrđen pošto je beogradska policija privela njegovog bivšeg zatvorskog kolegu, koji je u noći kada je Bojović zlostavljan u kući u Ulici cara Dušana 90a u Zemunu, neposredno pre otmice, bio s njim na autobuskoj stanici, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Bojović i otet.

Zrnić je Bojovića, kako se sumnja, sa stanice na silu odvukao do kuće i u podrumu se pet sati nad njim brutalno fizički i psihički iživljavao. Bojović je u jednom trenutku uspeo da iskoristi trenutak i pobegne, a policiji je detaljno opisao zlostavljača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.