Uhapšen osumnjičeni za upad s uzijem u kafić, objavljen snimak hapšenja

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 10:09

Uhapšen osumnjičeni za upad s "uzijem" u kafić, objavljen snimak hapšenja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su crnogorskog državljanina M. M. (1987) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Uhapšeni se sumnjiči da je, juče oko 17 časova, naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo odatle pobegao u nepoznatom pravcu, navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni nije upotrebio vatreno oružje, niti je bilo ko povređen.
Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj "uzi" sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.
Pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREMAO SE ZA LIKVIDACIJU? Uhapšen naoružani napadač s Vračara, kod Crnogorca pronađena SILIKONSKA MASKA i pištolj "uzi" sa prigušivačem (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Maj.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su crnogorskog državljanina M. M. (1987) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Uhapšen čovek koji je upao naoružan u kafić na Vračaru

Izvor: Beta, 12.Maj.2020

Beogradska policija uhapsila je crnogorskog državljanina M.M. (33) koji je u ponedeljak popodne naoružan upao u baštu jednog kafića na Vračaru.Kako se navodi u saopštenju, on je oko 17 časova u ponedeljak naoružan i maskiran ušao u baštu kafića i nakon toga otišao u nepoznatnom pravcu.Tom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.