Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Topoli

Izvor: RTS, 10.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Topoli

Kragujevačka policija saopštila da je uhapsila osumnjičenog za ubistvo Dragoslava Momčilovića iz Topole.

Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo Dragoslava Momčilovića iz Topole, rečeno je večeras u kragujevačkoj policiji.

Momčilović je ubijen sinoć na svirep način, čekićem u glavu, a ubica je tom prilikom teško povredio njegovu nevenčanu suprugu Miroslavu Mihajlović (35).

U policiji su rekli da će osumnjičeni večeras biti saslušan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a da će njegov identitet biti saopšten sutra.

Ranije danas, policija je saopštila da je nepoznati muškarac došao u domaćinstvo Dragoslava Momčilovića i Miroslave Mihajlović u Svetosavskoj ulici u Topoli, sinoć oko 22 sata, i da je posle kraćeg zadržavanja u kući sa Momčilovićem otišao u obližnji podrum i čekićem, koje se tu nalazio, više puta ga udario u potiljak.

Posle nekoliko minuta, u podrum je došla i Miroslava Mihajlović i napadač je nju sačekao na stepenicama i takođe joj čekićem zadao više udaraca po glavi, posle čega je pobegao.

Dragoslav i Miroslava su sanitetskim vozilom prevezeni u Klinički centar u Kragujevcu, gde je od zadobijenih povreda Dragoslav preminuo nešto posle 23 sata, a Miroslavi su konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen čekićem!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2009, 02:37

TOPOLA - Zasada neidentifikovani muškarac sa više udaraca čekićem ubio je preksinoć oko 20 časova u Svetosavskoj ulici broj 10 u Topoli Dragoslava Momčilovića (55), a teško povredio njegovu nevenčanu suprugu Miroslavu Mihajlović (35). Policija je saopštila da je posle kraćeg zadržavanja...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Topoli

Izvor: Mondo, 11.Apr.2009

Policija je uhapsila muškarca koji je čekićem ubio Dragoslava Momčilovića iz Topole i tesko povredio njegovu nevenčanu suprugu Miroslavu Mihajlović.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.