Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića

Izvor: Studio B, 29.Avg.2013, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića

Crnogorski mediji prenose da je u Podgorici uhapšen Saša C., osmunjičen za ubistvo Nikole Bojovića.

On je uhapšen oko 16 sati u podgoričkom naselju Tološi, a cela akcija, kako je saopštila crnogorska policija, izvedena je posle višenedeljnih aktivnosti i uspešne saradnje policija Srbije i Crne Gore.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da neće reći ime izvršioca, ali da je bitno da je saradnja dveju policija dala konkretne rezultate. On je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da će se sa svojim crnogorskim kolegom sastati u  Beogradu već u ponedeljak i da će tada javnosti saopštiti sve detalje u vezi sa likvidacijom Nikole Bojovića.

Brat jednog od vođa Zemunskog klana Luke Bojovića, Nikola ubijen je krajem aprila u centru Beograda. Napadač je ispalio oko dvadeset hitaca u Bojovića, koji je dvadesetak minuta kasnije umro u Urgentnom centru.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.