Izvor: B92, 02.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Herceg Novi -- Milan Zeković iz Herceg Novog uhapšen je zbog sumnje da je izvršio petostruko ubistvo, porodice Roganović, u Herceg Novom.

Zeković je uhapšen u selu Vrnčani, 12 kilometara od Gornjeg Milanovca, u akciji čačanske i milanovačke policije. Beta nezvanično saznaje da je Zeković uhapšen sinoć u kući porodice Radovanović iz Vrnčana, rodnog mesta njegove majke, sahranjene pre nedelju dana.

Zekovićeva rodbina navodi da se on u kući pojavio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krvavom odelu i rekao da se posekao na flašu, a da su u medijima saznali da je osumnjičen za ubistvo Roganovića. Potom su pozvali policiju koja je uhapsila Zekovića, koji nije pružao otpor, niti je imao oružje.

Slavoljub i Slavica Roganović i njihova tri maloletna sina ubijeni su u naselju Savina 31. decembra 2005. Tela majke i dece rođaci su zatekli u njihovoj kući, a telo Slavoljuba Roganovića u kući njihovog komšije Milana Zekovića.

Roganovići će sutra biti sahranjeni u rodnom Cetinju, odakle su se u Herceg Novi doselili pre osam godina. U Herceg Novom je 3. januar proglašen za Dan žalosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.