Uhapšen osumnjičeni za preprodaju droge

Izvor: Blic, 24.Apr.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za preprodaju droge

Beogradska policija uhapsila je Nusreta P. (44) iz Tutina osumnjičenog da je u Beogradu, preko uličnih dilera, preprodavao drogu koju je nabavljao u Novom Pazaru, saopštio je danas MUP.

Prilikom pretresa, kod osumnjičenog je pronađeno 16 grama heroina, dok je u kući koju je koristio, pronađeno 1.200 grama heroina, 3.000 grama paracetamola, 1.000 grama amfetamina i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Pronađeno je i više falsifikovanih isprava Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije i Republike Slovenije koje je osumnjičeni koristio, jer je za njim Četvrti opštinski sud u Beogradu raspisao potragu.

Posle policijskog zadrzavanja on će, uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.