Izvor: RTS, 11.Sep.2020, 14:34

Uhapšen osumnjičeni za napad na Petra Strugara

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je I. G. zbog sumnje da je prošle noći udario glumca Petra Strugara, na salašu u Jakovu, i teško ga povredio.
 U saopštenju Tužilaštva se precizira da se I. G. (33) tereti zbog krivičnog dela teška telesna povreda.
Beogradski mediji su preneli da se glumac sinoć na salašu u Jakovu, čiji je zakupac, sukobio s radnikom I. G.
I. G. će u roku od 48 sati biti saslušan i tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno da li će tužilaštvo tražiti od suda da mu odredi pritvor.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čeka se odluka za meru pritvora: Uhapšen radnik koji je udario Petra Strugara

Izvor: B92, 11.Sep.2020

Glumac Petar Strugar sinoć se na salašu u Jakovu, čiji je zakupac, sukobio sa radnikom Ivanom G, koji je nakon toga priveden...Ivan G. je potvrdio da je sinoć nakon incidenta dao izjavu u policijskoj stanici..."Tačno je da sam priveden, dao sam izjavu. Odmah nakon toga su me pustili. Uskoro idem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.