Uhapšen napadač na vozača GSP-a

Izvor: B92, 27.Nov.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na vozača GSP-a

Beograd -- Policija je uhapsila slobode Damira Arslanovića iz Zemuna zbog postojanja sumnje da je s Nikolom Jojićem napao vozača GSP-a, saopštio je MUP.

Osumnjičenom Damiru Arslanoviću, koji je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden dežurnom istražnom sudiji.

Napadnuti vozač Pavle K. je na ortopedskoj klinici na Banjici i s obzirom na to da se radi o teškim telesnim povredama, lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuju da će u ponedeljak biti operisan, navodi se u saopštenju GSP-a.

Iz GSP-a se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji i nadaju da se ovakvi izgredi neće više dešavati.

Zahvaljuju se i svim putnicima koji su pomogli da se napadači identifikuju i mole sugrađane da i ubuduće pokažu lojalnost i solidarnost u sličnim situacijama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.