Uhapšen napadač na direktora ATP Pančevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na direktora "ATP Pančevo"

PANČEVO -

Policijska uprava u Pančevu saopštila je danas da je uhapsila Sinišu S. iz Starčeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, i njegovog oca Milenka S. zbog napada na policajce.

Siniša S. (33) je, kako je saopšteno, u ponedeljak 28. novembra, u ranim jutarnjim časovima, u naselju Misa u Pančevu, sačekao direktora JKP "ATP Pančevo" ispred kuće u kojoj stanuje, napao ga metalnom šipkom i naneo mu lake telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija Siniše S, njegov otac Milenko S. (59) napao je policijske službenike, sa namerom da ih spreči u pretresanju.

Milenko S. lišen je slobode i zadržan do 48 sati, a protiv njega će biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pančevačka policija sprovodi akciju sa inspekcijskim službama Gradske uprave Pančevo, na suzbijanju ilegalnog prevoza putnika, a povod napada je, kako je saopšteno, raskid ugovora za linijski prevoz sa "ATP Pančevo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: Napao direktora metalnom šipkom!

Izvor: S media, 30.Nov.2011

Policijska uprava u Pančevu saopštila je danas da je uhapsila Sinišu S. iz Starčeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, i njegovog oca Milenka S. zbog napada na policajce...Siniša S. (33) je, kako je saopšteno, u ponedeljak 28. novembra, u ranim...

Nastavak na S media...

Metalnom šipkom na direktora

Izvor: KovinEkspres.rs, 30.Nov.2011

Saopštenje Policijske uprave Pančevo Službenici kriminalističke policije, Policijske uprave u Pančevu, lišili su slobode i zadržali Sinišu S. (1978) iz Starčeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. U ponedeljak 28. novembra, u ranim jutarnjim...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.