Izvor: RTS, 21.Okt.2020, 17:43

Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ranio inspektora u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je muškarca iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je D. S. (1977), prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.

Osumnjičenom D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Prethodno je policija tokom potrage objavila fotografiju osumnjičenog.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FOTO: Uhapšen napadač na novosadskog inspektora

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2020

Novosadska policija uhapsila je D. S. (43) u Ulici Đorđa Zličića zbog sumnje da je, danas, napao i teško povredio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu...On je uhapšen u kući, nekoliko stotina metara od mesta na kojem je napao inspektora...Kako je prethodno saopštila policija,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.