Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 11:13

Uhapšen mladić osumnjičen za ubistvo kod Golupca

Policija je u Golupcu uhapsila muškarca iz okoline tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je Policijska uprava Požarevac.
Uhapšeni A.M. ( 25 ) se sumnjiči da je sinoć, posle svađe, u kući u okolini Golupca, 62-godišnjem muškarcu zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede od kojih je povređeni preminuo prilikom transporta do Doma zdravlja u Golupcu, navodi PU Požarevac.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić zbog ubistva sinoć kod Golupca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Golupcu uhapsili su A. M. (25) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je danas Policijska pfrava Požarevac...On se sumnjiči da je sinoć, posle svađe, u kući u okolini Golupca, 62.godišnjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policijska uprava Požarevac: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

Policija je u Golupcu uhapsila A.M. (25) iz okoline tog mesta, zbog sumnje da je ubio muškarca (62), saopštila je danas požarevačka policijska uprava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.