Uhapšen mladić koji je zadavio devojku! (FOTO)

Izvor: S media, 14.Feb.2013, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić koji je zadavio devojku! (FOTO)

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je juče u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), uhapšen je jutos oko šest sati, potvrđeno je S media portalu u MUP-u Srbije.

Šundić je, posle zločina pobegao u studentski dom, u kome je ranije stanovao, i u kome ima nekoliko prijatelja.

- Policija je Šundića tražila na nekoliko adresa, između ostalin i na Karaburmi, upravo zbog mogućnosti da se sakrije kod nekog prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << U jednom momentu, on je primećen, krenula je potera za njim, i on se, u pokušaju da pobegne, popeo na krov zgrade - kaže za "Blic" izvor iz policije.

Šundić je priznao da je ubio devojku, da je bio zaljubljen u nju, ali da je sumnjao da ga vara.

Policajci su uspeli da Šundiću, na krovu studentskog doma stave lisice na ruke, nakon čega je sproveden u zgradu beogradske policije.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Da je ljubomora najverovatniji motiv juče su za "Blic" potvrdile drugarice ubijene devojke.

A u kakvom se on raspoloženju u poslednje vreme nalazio, može da posvedoči jedan od njegovih poslednjih statusa na "Fejsbuku". Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kom peva "Bacila je sve niz reku".

Uz videa, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pesme:

"Nek čuje bol u pesmi koju pevam njoj njoj, samo njoj...Zauvek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila", stoji na njegovom profilu. Posle ovog posta, Šundić nije više pisao na "Fejsbuku".

Stelino telo policija je pronašla juče ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković. Aleksandar je posle počinjenog zločina mobilnim telefonom pozvao svog najboljeg druga i rekao mu: "Posvađali smo se! Mislim da sam ubio Stelu! Dođi..." Opširnije o ovom zločinu koji je potresao Beograd pročitajteOVDE

(S media, Blic)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.