Uhapšen mladić kod kog je pronađena droga

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić kod kog je pronađena droga

Šabačka policija je uhapsila N. M. (19) iz Loznice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP Šabačka policija je uhapsila N. M. (19) iz Loznice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP. Policija je u garaži N. M. pronašla šest grama kokaina, 16,7 grama marihuane i vagicu za precizno merenje. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sumnja se da je on juče u okolini Loznice, muškarcu (23) prodao manju količinu marihuane.PROČITAJTE JOŠ - Uhapšeni zbog sumnje da su dilovali drogu (FOTO) Po nalogu višeg javnog tužioca, N. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Policija će, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv drugog muškarca (23) podneti krivičnu prijavu za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN DILER IZ LOZNICE Policija mu pronašla marihuanu i vagicu za merenje

Izvor: Blic, 23.Maj.2019

Šabačka policija je uhapsila N. M. (19) iz Loznice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.