Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 24.Sep.2009, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen manijak

NOVI PAZAR/SARAJEVO - Novopazarac Sead Šećerović (24), za kojim su tragali srpski i crnogorski policajci pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane, uhapšen je na teritoriji Bosne i Hercegovine (BiH), rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Pošto je posle pet pokušaja ubistva usred bela dana na novopazarskim ulicama Šećerovića identifikovala novopazarska policija, on je prebegao, kako se veruje, prvo u Crnu Goru, a potom i u BiH. Iako su crnogorski mediji u nekoliko navrata javljali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je ovaj Novopazarac viđen u Podgorici i da je navodno bilo i nekoliko pokušaja napada, portparol Uprave policije Tamara Popović je zvanično prošlog vikenda demantovala tu priču. Ona je izjavila da je Uprava policija imala nekoliko prijava da je Šećerović viđen na više mesta gotovo istovremeno, da su te prijave proverene, ali da nisu dale nikakve rezultate i da se veruje da se Šećerović najverovatnije nije na području Crne Gore. Šećerović je uhapšen preksinoć u BiH i on je, kako se zasada zna, imao dva pokušaja ubistva nasumice nožem na području teritorije te države. Nadležni organi u Srbiji su, kako je rečeno, u kontaktu sa kolegama iz BiH u vezi sa ovim hapšenjem.  

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šećerović uhapšen u Sarajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2009, 14:46

SARAJEVO - Novopazarac Sead Šećerović (25) uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je danas Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić...Nesić kaže da je Šećerovih ispitan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.