Uhapšen lažni policajac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lažni policajac

BEOGRAD - Policija je uhapsila Dragana Vukašinovića (36) zbog sumnje da je predstavljajući se kao policajaca ili radnik obezbeđenja od građana u blizini banaka, menjačnica i pošta oduzimao novac pod izgovorom da se radi o falsifikatima, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičeni je građanima pokazivao crni novčanik nalik službenoj legitimaciji sa amblemom policije i dve žute značke, a potom im je oduzimao novac u stranoj i domaćoj valuti pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgovorom da su novčanice navodno falsifikovane, navedeno je u saopštenju.

Vukašinović, kome je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati se tereti da je u Beogradu izvršio više krivičnih dela teške krađe na drzak način i prevara, a priveden je nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.