Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen kulpinski "Đavo"

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Dušana P. zvanog "Đavo" (1973) iz Kulpina kod Bačkog Petrovca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju nad J.S. iz Bačkog Petrovca, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.
Prema navodima policije, osumnjičeni je od 8. septembra učestalo sa različitih brojeva mobilnih telefona pozivao oštećenog i, uz ozbiljne pretnje, zahtevao da mu donese 2000 evra.
Oštećeni je u sredu oko 14:00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova u Novom Sadu, u ulici Ive Andrića bb, posle novog telefonskog poziva, upakovao novac i ostavio ga na prethodno dogovorenom mestu ispod kontejnera. Osumnjičeni je u više navrata obilazio oko mesta gde je ostavljen novac u nameri da ga preuzme, ali je iz nepoznatih razloga odustao od toga, posle čega je uhapšen.
Policija navodi da se nastavlja dalji operativni rad na utvrđivanju ukupne kriminalne aktivnosti osumnjičenog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osumnjičena za proneveru

Izvor: Kurir, 13.Sep.2008, 06:37

LESKOVAC - Leskovačka policijska uprava saopštila je da je u četvrtak uhapšena i sprovedena istražnom sudiji okružnog suda Mirjana M. (32) iz Leskovca, radnica Fonda za solidarno-stambenu izgradnju, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo pronevere, falsifikovanja službene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.