Izvor: RTS, 14.Avg.2021, 21:33

Uhapšen kineski državljanin, u autobusu u dva napada čekićem povredio tri žene

Policija u Beogradu uhapsila je kineskog državljanina zbog sumnje da je u autobusu na liniji 37, u dva odvojena napada, povredio ukupno tri žene.
W. X. se sumnjiči da je u autobusu na liniji 37, sa jednim maloletnim sunarodnikom, bez ikakvog povoda čekićem zadao udarac jednoj ženi u predelu glave, a potom i drugu udario u grudi, navodi se u saopštenju MUP-a.
Nakon toga je ušao u drugi autobus, takođe broj 37 koji saobraća u suprotnom smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i još jednoj ženskoj osobi naneo povrede čekićem u predelu glave, dodaje se u saopštenju.
Povređene žene su prevezene u Urgentni centar.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DVE ŽENE UDARIO ČEKIĆEM U GLAVU, TREĆU U GRUDI: Detalji užasa u beogradskom autobusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2021

Brza reakcija MUP-a...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su kineskog državljanina W. X. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje...On se sumnjiči da je danas ušao u autobus sa jednim maloletnim sunarodnikom, na liniji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.