Izvor: B92, 05.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je tukao trudnu suprugu

Kragujevac -- Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila Mladena O. (23) iz Kragujevca zbog sumnje da je tukao trudnu nevenčanu suprugu D.T .

Žena je zbog zadobijenih lakih telesnih povreda zadržana na lečenju u Kliničkom centru. Kako je saopšteno, Mladen O. je jutros, petnaest minuta iza ponoći, u porodičnoj kući u naselju Ilina voda u Kragujevcu, u trenucima kada je bio u vidno alkoholisanom stanju, bez razloga i povoda tukao trudnu nevenčanu suprugu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />On je najpre suprugu više puta rukama udario po glavi, a kada je pala na pod, nastavio je da je šutira i udara po stomaku i nogama.

Mladen O. je uz krivičnu prijavu da je izvršio krivično delo nasilja u porodici priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnu suprugu tukao rukama i nogama

Izvor: Blic, 05.Jun.2009

Kragujevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Mladena O. (23) iz Kragujevca zbog sumnje da je tukao nevenčanu suprugu D.T , koja je zbog zadobijenih lakih telesnih pvreda zadržana na lečenju u Kliničkom centru...Kako je saopšteno, Mladen O. je jutros, petnaest minuta iza ponoći, u porodičnoj...

Nastavak na Blic...

Trudnu suprugu tukao rukama i nogama

Izvor: Mondo, 05.Jun.2009

Kragujevačka policija saopštila je u petak da je uhapsila Mladena O. (23) iz Kragujevca zbog sumnje da je tukao trudnu nevenčanu suprugu.

Nastavak na Mondo...

Tukao trudnu suprugu

Izvor: Danas, 05.Jun.2009

Pripadnici kragujevačke policije juče su uhapsili i uz krivičnu prijavu istražnom sudiji Opštinskog suda priveli Mladena O. (23) iz Kragujevca, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, odnosno da je tukao trudnu suprugu.

Nastavak na Danas...

Mladen tukao trudnu suprugu

Izvor: CrnaHronika.rs, 06.Jun.2009, 10:37

KRAGUJEVAC - Policija je danas lišila slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Opštinskog suda sprovela MLADENA O. (23) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Postoje osnovi sumnje da je MLADEN O, 5. juna 2009. godine, petnaest minuta...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.