Uhapšen direktor kancelarije za mlade u Nišu

Izvor: B92, 06.Sep.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen direktor kancelarije za mlade u Nišu

Šef niške Kancelarije za mlade S. Ž. uhapšen je zbog sumnje na korupciju, potvrdili su agenciji Beta u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U tužilaštvu su kazali da će uskoro objaviti saopštenje u kojem će biti detaljnije objašnjeni razlozi hapšenja S.Ž.

Prema nezvaničnim informacijama on je lišen slobode zbog malverzacije oko projekata.

S.Ž. je izabran za direktora Kancelarije za mlade aprila 2016. godine. Pre toga je bio izabran za lidera omladine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske napredne stranke u Nišu i člana Saveta za mlade Skupštine grada Niša.

Zbog rezultata koje je postigao kao kik bokser proglašen je 2012. godine za sportistu godine grada Niša.

Zbog istog krivičnog dela za koje je osumnjičen S.Ž. uhapšene su još dve osobe, ali njihov identitet za sada nije poznat.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen direktor kancelarije za mlade u Nišu

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2018

Šef niške Kancelarije za mlade S.Ž. uhapšen je zbog sumnje na korupciju, potvrdili su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu...Prema nezvaničnim informacijama on je uhapšen zbog malverzacije oko projekata...S.Ž. je izabran za direktora Kancelarije za mlade aprila 2016. godine. Pre toga je bio izabran...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.