Uhapšen carinik

Izvor: S media, 17.Feb.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen carinik

Šabačka policija uhapsila je Slobodana L. (36) carinika iz Bačke Palanke zbog sumnje da je kao carinik ispostave Mali Zvornik primao mito i uz nadoknadu upućivao motorna vozila na carinjenje.

Osumnjičeni je od oktobra do decembra 2009. godine preko jedne sremsko-mitrovačke firme za špediciju, fiktivno upućivao motorna vozila na carinjenje, a tokom carinske obrade podataka vozila nisu bila fizički prisutna na graničnom prelazu kao ni njihovi vlasnici, što je obavezno po Carinskom zakonu.

Zoran L. će nakon isteka pritvora od 48 sati biti predat na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhapšen carinski službenik zbog mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2011

ŠABAC -..Pripadnici šabačke policije uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 sati carinskom službeniku Slobodanu L. (46) iz Bačke Palanke zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela primanje mita i zloupotrebe službenog položaja, saopšteno je danas iz policijske uprave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.