Uhapšen bivši pripadnik Škorpiona

Izvor: Studio B, 31.Jan.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši pripadnik Škorpiona

Bivši pripadnik paravojne jedinice Škorpioni Milorad Momić, osumnjičen za učešće u masakru u Srebrenici u julu 1995, uhapšen je na francuskim Alpima gde je više godina boravio koristechi lažni identitet, saopštila je policija te zemlje.

Momić, za kojim su srpske vlasti raspisale medjunarodnu poternicu zbog zločina protiv čovečnosti, uhapšen je u Grenoblu dok je išao ka svom poslu u jednoj firmi specijalizovanoj za uredjenje fasada.

Momić je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pripadnika jedinice "Škorpioni" koji se pojavljuje na video-snimku koji je 2005. godine uznemirio javnost, a na kom se jasno vidi svirepo streljanje Bošnjačkih mladića u okolini Srebrenice 1995. godine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.