Uhapšen bivši direktor Vodovoda

Izvor: B92, 09.Apr.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši direktor "Vodovoda"

Beograd -- Sremskomitrovačka policija uhapsila je bivšeg direktora JKP "Vodovod" u Šidu, osumnjičenog da je oštetio tu firmu za više od 1,6 miliona dinara.

On se tereti da je sklapanjem aneksa ugovora sa preduzećem "Mima komerc" iz Beograda, bez sprovođenja javne nabavke i bez saglasnosti upravnog odbora, u toku 2012. godine, preuzimao i plaćao robu koja nije bila predviđena ugovorom.

Protiv osumnjičenog su u prethodnom periodu podnete dve krivične prijave za ista krivična dela, saopštila je policija u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen bivši direktor Vodovoda iz Šida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2013

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici lišili su slobode i odredili zadržavanje do 48 časova za M.P. bivšeg direktora JKP "Vodovod" u Šidu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.