Uhapšen Šapčanin zbog krađe i ranjavanja

Izvor: Blic, 14.Dec.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Šapčanin zbog krađe i ranjavanja

Pripadnici šabačke policije uhapsili su V.Ć. (39) iz tog grada zbog razbojništva i ranjavanja jednog sugrađanina koji je pokušao da ga spreči u toj krađi, saopšteno je danas.

Policija ga sumnjiči da je u centru Šapca ukrao automobil, a potom ubo sugrađanina koji je pokušao da ga spreči.

Povređenom Šapčaninu pomoć je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći, a uhapšenom je sudija odredio pritvor do 30 dana.

Šabačka policija takodje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podneti krivičnu prijavu protiv tridesepetogodišnjaka iz okoline tog grada zbog nedozvoljene trgovine.

Policija je pretresla stan i druge prostorije osumnjičenog i u pomoćnom objektu pronašla oko 87 kilograma rezanog duvana i oko 35 kilograma duvana u listu, za koje se sumnja da su bili namenjeni nelegalnoj prodaji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.