Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 16:12

Uhapšen Šapčanin koji je maskiran upao u kuću, vezao dvoje ljudi i tražio im novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu rasvetlili su razbojništvo počinjeno pre sedam dana i uhapsili M. D. iz Šapca, osumnjičenog da je izvršio to krivično delo.
Sumnja se da je M. D. (1988) maskiran, 14. aprila, u ranim jutarnjim satima, ušao kroz prozor podruma u kuću pedesetogodišnjeg muškarca i, uz pretnju pištoljem, vezao njega i njegovu suprugu, tražeći novac.
Potom je, kako se sumnja, odvezao ženu, a ona mu je dala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veću sumu novca u evrima, saopštio je MUP.
Osumnjičeni je pobegao, a policija ga je operativnim radom identifikovala.
Takođe, pronađen je i sav ukradeni novac i biće vraćen vlasniku.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.