Uhapšen Naser Orić

Izvor: RTV Pink, 03.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Naser Orić

U opštini Ilidža uhapšen Naser Orić . . . Ratni komandant Armije BiH u Srebrenici Naser Orić uhapšen je večeras u Sarajevu u akciji pripadnika federalne uprave policije. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Naser Orić

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2008

Ratni komandant Armije BiH u Srebrenici Naser Orić uhapšen je u petak u Sarajevu. On je priveden u akciji Federalne uprave policije sa još jednom osobom čiji identitet nije saopšten

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšen Naser Orić zbog kriminala

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2008

Naser Orić, koji je poznat kao ratni komandant Armije BiH u Srebrenici, uhapšen je danas posle podne u Sarajevu u sklopu sveobuvatne akcije kojoj je cilj suzbijanje kriminala. Kako javljaju elektronski mediji u BiH, policija je u akciji jo&sc ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Orić uhapšen zbog reketiranja?

Izvor: B92, 04.Okt.2008, 11:37

Naser Orić (FoNet)..Sarajevo -- U Sarajevu uhapšeno osam osoba osumnjičenih za organizovani kriminal. Među prvima uhapšen Naser Orić, a u pritvoru i njegova bivša supruga... Mediji u Bosni i Hercegovini spekulišu da je grupa uhapšena zbog reketirenja i falsifikovanja novca. Za privedenog Damira...

Nastavak na B92...

Naser Orić ostaje u pritvoru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2008

Naser Orić, koji je poznat kao ratni komandant Armije BiH u Srebrenici, uhapšen u petak posle podne u Sarajevu u sklopu sveobuvatne akcije kojoj je cilj suzbijanje kriminala, ostaje u pritvoru.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.