Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugrinovci: Ubio komšiju sekirom nakon svađe

U Beogradskom naselju Ugrinovci u popodnevnim satima dogodilo se ubistvo nakon komšijske svađe, rečeno je u Birou za informisanje MUP-a Srbije.

Kako navode u MUP-u, dve starije osobe sukobile su se nakon čega je jedan od komšija zadao drugom udarac "oštrim predmetom".

Incident se dogodio u Beogradskoj ulici 146 u Ugrinovcima oko 15 sati.

U policiji nisu mogli da saopšte više detalja o ovom incidentu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je ta služba od policije dobila informaciju da je "komšija usmrtio komšiju sekirom", kao i da su lekarske ekipe i dalje na terenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo nakon komšijske svadje

Izvor: S media, 17.Nov.2009

U Beogradskom naselju Ugrinovci u popodnevnim satima dogodilo se ubistvo nakon komšijske svadje. ..Kako navode u MUP-u, dve starije osobe sukobile su se nakon čega je jedan od komšija zadao drugom udarac "oštrim predmetom". Incident se dogodio u Beogradskoj ulici 146 u Ugrinovcima oko 15 sati...U...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.