Ugledni Novovarošanin izvršio samoubistvo u Zlatarskom jezeru: Parkirao kola, pa se bacio sa litice u vodu

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledni Novovarošanin izvršio samoubistvo u Zlatarskom jezeru: Parkirao kola, pa se bacio sa litice u vodu

Prema nezvaničnim informacijama, tokom prepodneva Zoran se odvezao automobilom do jezera, parkirao kola pored magistrale, a potom sišao niz liticu i bacio se u vodu Novovarošanin Zoran Lj. utopio se danas u Zlatarskom jezeru kod Kokinog Broda prenosi prijepoljski portal “PP Media”. Prema nezvaničnim informacijama, tokom prepodneva Zoran se odvezao automobilom do jezera, parkirao kola pored magistrale, a potom sišao niz liticu i bacio se u vodu. Beživotno telo pronađeno je u priobalju jezera, nedaleko od mesta gde je ušao u vodu.Inače, Zoran Lj. je u gradu podno Zlatara slovio je za uglednog privrednika, u svom posedu imao je lanac trgovinskih radnji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOVEZAO SE KOLIMA DO JEZERA I BACIO SE U VODU: Novovarošanin utopio se danas u Zlatarskom jezeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 10:22

Inače, Zoran Lj. je u gradu podno Zlatara slovio je za uglednog privrednika, u svom posedu imao je lanac trgovinskih radnji...Prema nezvaničnim informacijama, tokom prepodneva Zoran se odvezao automobilom do jezera, parkirao kola pored magistrale, a potom sišao niz liticu i bacio se u vodu...Novovarošanin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.