Ugašen požar u centru Novog Sada

Izvor: RTS, 01.Jun.2013, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u centru Novog Sada

Ugašen požar koji je izbio u potkrovlju zgrade u centru Novog Sadu. Kiša pomogla gašenju požara. Niko nije povređen.

U centru Novog Sada u potkorovlju zgrade na broju 43 u Ulici Svetozara Miletića oko 16 časova izbio je požar. Vatrogasne ekipe su brzo intervenisale i požar je ugašen, a gašenju je pomogla i kiša koja je padala. Povređenih niji bilo.

Građani iz okolnih kuća su izašli na ulicu i gledali su gašenje požara u kojem je učestvovalo 5 vatrogasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipa.

Gust dim se nadvio nad centrom grada, a nije bilo oštećenja na okolnim objaktima i parkiranim automobilima.

Inače, služba Parking servisa uklanjaale su parkirane automobile kako bi olakšale pristup i manevrisanje kamiona vatrogasne službe.

Odmah po gašenju požara vatrogasne ekipe su napustile mesto događaja jer, kako je rečeno izveštaču Tanjuga, ne postoji nikakva opasnost od eventualne pojave nove vatre.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.