Ugašen požar u Slobodi, oštećeno 14 kuća

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u "Slobodi", oštećeno 14 kuća

Detonacije u fabrici "Sloboda" u Čačku su prestale, a požar je ugašen, izjavio je načelnik Sektora MUP-a za vanredne situacije Predrag Marić. Oštećeno 14 kuća. Generalni direktor fabrike rekao da početkom sledeće godine očekuje nastavak proizvodnje. Ministarstvo poslalo tim stručnjaka da uništi neeksplodiranu municiju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove detonacije u "Slobodi"

Izvor: Blic, 28.Dec.2010, 09:05

Tokom protekle noći čulo se više sporadičnih detonacija u fabrici Sloboda u Ccačku, izjavio je jutros načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić. ..Poslednja slabija detonacija čula se u 5.55, a oko 5.30 odjeknula je poslednja jača detonacija, kazao je Marić agenciji Beta...Izveštaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.