Udes na putu Niš-Gadžin Han, povređena jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 08:21

Udes na putu Niš-Gadžin Han, povređena jedna osoba

Najmanje jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Gadžin Han, koja se dogodila jutros oko sedam časova, javljaju beogradski mediji.

Kako navode, povređena osoba se nalazila na mestu suvozača.

Do nesreće je došlo kod fabrike stolarije "Smaj produkt" u Lazarevom selu, kada je "jugo", u kome se nalazila povređena osoba, izlazio na državni put 224, a iz suprotnog pravca naišao je automobil marke "alfa romeo" sa kojim se sudario.

Vozilo je u velikoj meri oštećeno, a na lice mesta izašli su policija, vatrogasci i hitna pomoć, prenose "Novosti".

U toku je izvlačenje povređenih iz automobila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Saobraćajna nesreća na putu Niš-Gadžin Han: "Jugom" naleteo na drugo vozilo, jedna osoba povređena

Izvor: B92, 21.Apr.2021

Najmanje jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Gadžin Han, koja se dogodila jutros oko sedam časova, javljaju beogradski mediji...Kako navode, povređena osoba se nalazila na mestu suvozača...Do nesreće je došlo kod fabrike stolarije "Smaj produkt" u Lazarevom selu, kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.