Udavio sam je: Komšija priznao da je ubio staricu

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio sam je: Komšija priznao da je ubio staricu

Saša Arsenić (38) priznao je da je ubio komšinicu Veru Rakić (77) u njenoj porodičnoj kući u selu Dokmir kod Uba.

Kako saznaje "Alo!", on je to uradio posle večere. Arsenić nije pružao otpor kada ga je policija, pola sata posle ponoći, presrela u selu Brankovini, odakle se zaputio u Valjevo.

Ubistvo je otkriveno u utorak ujutro, kada je Verina ćerka Zorica došla da je poseti. Utvrđeno je da je Arsić posle pijančenja u drugom selu otišao kod Vere, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ga je ugostila i spremila mu večeru, ne sluteći zlo.

Saša je priznao da je ubio staricu, ali nije rekao zbog čega.

"Posle privođenja je negirao da je starica silovana i samo je rekao: "Udavio sam je!", pravdajući se da je bio pijan. Kuću je ispreturao da bi zametnuo tragove. Odneo je samo ključeve od ulaznih vrata. Posle ubistva je otišao kući i majci rekao da mu opere majicu i bermude koje je nosio. Tragovi krvi nađeni su na njegovoj majici i papučama", navodi sagovornik "Alo".

Dok je osumnjičeni bio u policiji, Vera Rakić je juče u podne sahranjena na lokalnom seoskom groblju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.