Izvor: CrnaHronika.rs, 21.Mar.2012, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio bebu u kofi sa vodom

Goran Mauna (40) i njegova supruga Đuja Mauna (42) iz Elezića u opštini Gradiška, uhapšeni zbog ubistva ženskog novorođenčeta, rečeno je Srni u Policiji Republike Srpske .Goran je 29. februara u 9.00 časova u štali porodio svoju suprugu Đuju, a potom je žensko novorođenče stavio u plastičnu kantu napunjenu vodom. Nakon što je suprugu odveo u kuću, on je kantu u kojoj se nalazio leš novorođenčeta odnio iza štale i zakopao u rupu koju je prethodno pripremio.Zatrpanu rupu je prekrio senom, kako bi što bolje prikrio tragove.
Zbog krivičnog dela teškog ubistva i ubistva deteta pri porođaju bračni par Mauna uhapšen je juče i nalazi se u policiji, a dežurni tužilac je naredio da se izvrši uviđaj i eshumacija.
Policija će nadležnom tužilaštvu podneti izvještaj protiv bračnog para Mauna za počinjena krivična dela.
Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradiška: Uhapšeni zbog ubistva novorođenčeta

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2012

Četrdesetogodišnji Goran Mauna i njegova četrdesetdvogodišnja supruga Đuja Mauna iz Elezića, opština Gradiška, uhapšeni zbog ubistva ženskog novorođenčeta, rečeno je Srni u Policiji Republike Srpske. Goran je 29. februara u 9.00 časova u štali porodio svoju suprugu Đuju, a potom je žensko...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Porodio suprugu, ubio bebu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2012, 05:36

Goran (40) i Đuja Mauna (42), roditelji šestoro dece iz sela Elezića, u opštini Gradiška, uhapšeni su u utorak po podne zbog sumnje da su krajem februara ove godine na svirep način ubili svoju tek rođenu žensku bebu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.