Učionica na otvorenom u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učionica na "otvorenom" u Rumi

Projekat izgradnje letnje učionice Osnovnoj školi "Veljko Dugošević" u Rumi, koji je par godina unazad planiran, konačno je i realizovan. Na radost pre svega mališana, ova učeonica će služiti za odvijanje nastave na otvorenom, tj. u prirodi, što će deci veoma prijati i omogućiti zabavniju nastavu.

Projekat izgradnje letnje učionice u Osnovnoj školi "Veljko Dugošević" u Rumi je završen. Škola je dobila učionicu na otvorenom, što posebo raduje mališane, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nam ispričali šta će sve raditi u toj učionici i koliko im se sviđa.

Direktor škole se zahvalio lokalnoj samoupravi na sredsvima koje je izdvojila za realizaciju projekta, kao i prijateljima škole i roditeljima, koji su nesebično pomagali. Takođe, školski tim je vredno radio, ne odustajući od ideje da učionica na otvorenom ukrasi dvoprište škole.

Opština Ruma je i ovog puta podržala projekat koji doprinosi boljem i efikasnijem obrazovnom sistemu, jer je najvažnije prepoznati dečije potrebe i učiniti da njihovo školovanje bude lakše i lepše.

Da decu treba upoznati i poštovati njihove želje, i uz igru ih učiti znanju, cilj je koji su pred sebe stavili učitelji ove škole. Zato je i učionica na otvorenom, samo još jedan način da se deci olakša, a po njihovim osmesima reklo bi se da su zadovoljni, posebno prvaci koji su primljeni u "Dečiji savez" pa se zbog toga osećaju ponosno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.